Vilket uppdrag passar dig?

Våra volontärer är indelade i tre team som hjälper verksamheten på olika sätt. Chafförer skjutsar de äldre, fikavärdar öppnar upp sina hem och gruppledare organiserar volontärer och hjälper oss växa.

 
chaffor.jpg

Chaufför

Som chaufför hjälper du till att skjutsa 2-3 av våra äldre gäster så att de kan delta på fikaträffen. Du erbjuder en stödjande arm och en liten pratstund på vägen dit och fikar sedan tillsammans hemma hos fikavärden. Åtagandet tar en söndagseftermiddag varje eller varannan månad i anspråk.

Läs merAnmälan

fika.jpg

Fikavärd

Som fikvärd ger du en grupp äldre människor tillfälle att lära känna varandra över en fika. Du erbjuder ett varmt välkomnande och en enkel eftermiddagsfika. Åtagandet tar en söndag per halvår i anspråk.

Läs merAnmälan

_O4B0482.jpg

Gruppledare

Som gruppledare koordinerar du en lokal grupp med äldre gäster och volontärer och ser till att fikaträffarna sker som planerat varje månad. Åtagandet tar cirka åtta timmar per månad i anspråk.

Läs merAnmälan

Livet som volontär

Volontärerna som söker sig till oss har olika bakgrunder, ålder och erfarenheter. De har alla en positiv människosyn och är förenade i sitt engagemang att göra något meningsfullt för ensamma äldre.

 
 
 

Månadens volontär

Bli volontär nu

Vill du hjälpa äldre i ditt område ur ensamheten? Anmäl dig som volontär här. Som gruppledare blir du spindeln i nätet för din fikagrupp, ett åtagande som tar cirka 8 timmar per månad, som chaufför skjutsar du dina gäster till och från fikaträffarna en söndagseftermiddag varje eller varannan månad. Våra värdar dukar upp till fika en gång per halvår.

Vilken roll passar dig?
För- och efternamn


Gatuadress
Postnummer och postort


Hur hörde du talas
om oss?