Skratt och glam på Göteborgsoperan

Vi har en underbar helg bakom oss! I söndags möttes 140 gäster och volontärer upp för att fira ny vänskap på gamla dar i Göteborg. I år hade vi äran att fira Alla Äldres Dag på Göteborgsoperan som dukat upp med afternoon tea. Trubaduren Alexander Asp bjöd på gamla godingar och bjöd upp till allsång. Det blev en fantastisk upplevelse och det första besöket någonsin för några av våra gäster.

Stort tack till alla sponsorer som gjorde vår magiska eftermiddag möjlig: Göteborgsoperan, Apoteket Hjärtat, Mathem.se, Hjälphemma, Gudrun Sjödén och Interflora. Tack också till fotograf Stig Albansson som genom alla fina bilder gjorde dagen oförglömlig. Och inte minst till Elizabeth Darevik som elegant tog oss igenom eftermiddagen.

Klicka gärna till höger på bilden och se det fina bildspelet ifrån eftermiddagen.

Therese Gyll