Ett kärt återseende på Nalen

_MG_4914.jpg

Vilken eftermiddag! Idag har 270 av våra gäster och volontärer firat Alla Äldres Dag och ny vänskap på gamla dar i Stockholm. I år hade vi förmånen att vara på Nalen, vilket blev ett kärt återseende får många av våra gäster. Flera mindes Monica Zetterlunds första spelning någonsin, som skedde inför en sittande publik i rummet Harlem, medan andra skrattade gott åt Topsys stränga alkoholkontroller i entrén. Rune konstaterade glatt att det var skönt med ramper, för på Topsys tid gällde det att gå rakt i trappan, annars kom man inte in.

_MG_5049.jpg

 

Musikalartisten Gunilla Backman bjöd på skönsång av gamla musikalhits och stöttade därefter i allsången.

 

_MG_5171 kopia 2.jpg

Största överraskningen blev en fikagrupp som gick upp på scen och sjön Swing it Magistern till allas stora glädje.

Stort tack till er alla som kom!

 

Therese Gyll