Hallå, hallå, nu finns vi i telefon också!

skarmavbild-2018-01-22-kl-12-16-06-1024x566.png

Vi vet att det kan vara ensamt där hemma för många och ju äldre vi blir, desto svårare blir det att lämna hemmet. Därför har vi tagit fram Äldrekontakts Telefonträffar. Telefonträffarna hjälper personer som inte har möjlighet att delta i vår ordinarie verksamhet, antingen för att de bor någonstans där vi ännu inte har verksamhet eller för att de helt enkelt inte klarar av att lämna sina hem längre, att träffas regelbundet i etern.

Vi erbjuder nu en serie med träffar över telefonen där vi tillsammans med olika föreläsare diskuterar diverse teman, ett för varje träff. Tack vare det strukturerade innehållet har vi möjlighet att förena personer med gemensamma erfarenheter och intressen och via diskussionen stimulera till att nya bekantskaper knyts.

Anmäl dig på hemsidan så ringer vi upp. Det är ett begränsat antal platser per tillfälle.

Vill du veta mer? Kika in på www.telefontraffar.se och tipsa gärna äldre i din närhet.

Mårten Björk