Anmäl er till föreläsningen om vårens trädgårdsbestyr

victoria-2.jpg

På onsdag går nästa föreläsning av Äldrekontakts Telefonträffar av stapeln. Tipsa gärna äldre i er närhet om att lyssna till Vårens trädgårdsbestyr med trädgårdsmästare Victoria Skoglund ifrån Zetas.

Vi går mot den ljusare och varmare perioden av året och naturen är i full gång att förbereda sig. Men vad är det som händer mer konkret – vilka blommor kan vi se redan i april och vad har vi att se fram emot närmaste månaden. Victoria kommer att berätta sin historia hur hon valde yrket trädgårdsmästare istället för att bli barnmorska.

Hon berättar även om konsten att sätta samman växter och hur hon skapade sin egen privata trädgård. Hon tar oss med på resa och beskriver vårträdgården, vad som händer just nu såsom doftande narcisser, magnolians ludna knoppar och doftande fuktig mylla.

Anmälan görs på www.telefonsamtal.nu och det är först till kvarn som gäller

Mårten Björk