Äldrekontakt på fika i Kungsträdgården!

Ingen ska behöva sitta ensam inomhus dag efter dag de sista åren i livet, därför ordnar Äldrekontakt en fantastisk dag för äldre i Kungsträdgården. Vi är mycket glada över att anordna Alla äldres dag i år igen, en dag då alla våra fikagrupper i Stockholm får möjlighet att träffas, umgås och ha trevligt tillsammans. Alla äldres dag går i vänskapens, umgängets och den annalkande sommarens tecken.

Vi vill genom alla äldres dag skapa en oförglömlig dag för de äldre fikagästerna och avsluta denna termin tillsammans med våra fantastiska volontärer. Vi dukar upp med tält, stolar och bord vid Karl XII:s torg, nära Strömgatan. Vi bjuder på kaffe och fika och precis som vid alla fikaträffar ser vi fram emot att under dagen umgås, prata och skratta tillsammans. Underhållningen blir en överraskning!

Hör gärna av dig om du vill göra oss sällskap i Kungsträdgården på mail info@www.aldrekontakt.se

Varmt välkommen!