En fantastisk eftermiddag med 150 äldre

aldrekontakt_20170909_33-1.jpg

I dag sammanstrålade omkring 150 av våra äldre gäster och volontärer i Stockholm på ett av stans kanske största kafferep! På Alla äldres dag hyllar vi ny vänskap på gamla dagar med ett magnifikt massfika med underhållning och överraskningar.

Den här gången öppnade Nordiska Muséet upp sina portar för oss och vi dukade upp till ett gigantiskt kafferep i den magnifika Stora Hallen inuti museet. Våra gäster avnjöt tillsammans kaffe/te, prinsesstårta och andra bakverk. Eftermiddagen bjöd också på underhållning av Stockholms Blåsorkester, lotteri och en rundvandring i utslätningen Folkhemslägenheten som är en återuppbyggd hemmiljö från slutet av 1940 som finns i museet, något som väckte många minnen till liv hos gästerna.

Tack Nordiska Museet, SVEA, Aller Media, Apoteket Hjärtat, Melody Flowers, Hjälp HemmaChokladfabrikenWeleda och Lilla Fiket för att ni gjorde det möjligt! Och tack alla underbara volontärer som gjorde det möjligt! Ni vet vilka ni är

Mårten Björk