Möt värdinnan Sara, månadens volontär

”En händelse som jag brukar berätta för folk när jag vill att de ska inse hur viktigt vårt engagemang är för de äldre, handlar om när alla utom en fikagäst har dykt upp hos oss och min mobil ringer.

En av chaufförerna ringer uppriven och berättar att en av de äldre ramlat och ligger blödande på gatan. Jag ringer efter ambulans och springer ut. Trots att det såg illa ut verkar gästen ok och säger sorgset när han läggs på båren ”hur blir det med fikat nu då?

Efter att vi tagit hand om alla andra gäster packade jag en låda med fika och åkte till sjukhuset där han låg. Som tur var hade inga allvarliga skador uppstått och vi fick många trevliga timmar tillsammans.”

Det här berättar månadens volontär, värden Sara. Stort, stort tack Sara, för allt du gör för våra gäster.

Läs mer om Sara (PDF).