Hjälp oss att
hjälpa fler äldre!

Bidra till vår verksamhet och ge fler äldre möjlighet att få träffa gamla och nya vänner i ett varmt och välkomnande hem, bli en del av en gemenskap och få något att se fram emot i vardagen.

Bjud på en fika

Bjud på en fika och en glädjestund genom att swisha 50 kronor till 123 900 2635. Dina 50 kr bidrar till att en äldre gäst kan sitta ner en stund och umgås med vänner och bekanta vid ett uppdukat bord fyllt med hembakade favoriter.

Bjud laget runt

Bjud hela laget runt genom att swisha 200 kronor till 123 900 2635. Dina 200 kr bidrar till att en grupp äldre gäster kan träffas över en kopp kaffe eller te och njuta av bakverk i varandras glada sällskap.

Bjud på skjuts

Bjud på skjuts genom att swisha 100 kronor till 123 900 2635. Dina 100 kr bidrar till att en grupp äldre gäster blir hämtade och lämnade vid sin dörr och kan åka tryggt och säkert med någon de känner.

Sätt in valfritt belopp

Sätt in valfritt belopp på något av våra 90-konton:

PlusGiro 900 263-5

Bankgiro 900-2635

Swish 123 900 2635

Om du anger din e-postadress så får du en bekräftelse per mail att din gåva nått fram. Äldrekontakt är godkänd 90-kontoinnehavare och föreningens redovisning granskas årligen av Svensk Insamlingskontroll för att säkerställa att insamlingen sköts på ett ansvarsfullt sätt och att pengarna går till ändamålet utan oskäliga kostnader.

Bli företagsvän

Ditt företag kan göra en viktig insats för ensamma äldres situation. Som företagsvän stödjer ni hela verksamheten. Ni visar kunder och omvärlden att ni tar ett aktivt samhällsansvar, något alla medarbetare kan vara stolta över.

Företagspartner

Som partner till Äldrekontakt bidrar ni under två år med 75.000 kronor per år till verksamheten. Ni har stort inflytande över hur bidraget används och kan i samarbete med oss utforma projekt som passar ert sociala engagemang och som inspirerar era medarbetare. Ni kan anlita oss för föreläsningar för den egna personalen och kunder och ni får möjlighet att deltaga vid våra fikaträffar, Alla Äldres Dag och övriga aktiviteter.

  Kontakta oss

Företagsvän

Som Företagsvän bidrar ni under ett år med 50.000 kr och kan tillsammans med våra andra bidragsgivare förändra vardagen för någon av alla de äldre som är med i våra grupper eller väntar på att en ska starta. Er gåva gör konkret nytta i form av att en ny grupp kan startas, en värdinna eller chaufför kan rekryteras och ger oss dessutom en möjlighet att nå ut till fler ensamma äldre för att förbättra deras livssituation.

  Kontakta oss

Vi stödjer Äldrekontakt

Svenska Vårdfastigheter

Svenska Vårdfastigheter utvecklar och äger högkvalitativa och miljövänliga vårdfastigheter. De erbjuder socialt och etnologiskt attraktiva, kretslopps- anpassade och energisnåla fastigheter till svenska kommuner och vårdoperatörer.

TaxiKurir

TaxiKurir i Stockholm genomför dagligen ca 10000 taxiuppdrag och transporterar ca 16000 personer. De hjälper Äldrekontakt med vissa transporter, exempelvis inför events som  ”Alla Äldres dag”.

1,6 miljonersklubben

1,6 miljonersklubben informerar om allt som rör kvinnans situation och har valt att stötta Äldrekontakt. Klubben verkar för ett friskare samhälle med ökat hälsomedvetande och livsglädje för alla kvinnor i alla åldrar.